fbpx
CUM ÎȚI ALEGI WEB DESIGNERUL POTRIVIT? – Alina Hlipca
17841
post-template-default,single,single-post,postid-17841,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.4,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-text-scaledown,eltd-header-centered,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Blog

Alina Hlipca / Articole  / CUM ÎȚI ALEGI WEB DESIGNERUL POTRIVIT?

CUM ÎȚI ALEGI WEB DESIGNERUL POTRIVIT?

 

Începutul de an mi-a adus câteva întrebări, m-a împins la câteva schimbări și mi-a scos în cale oameni talentați, idei care păreau nebunești la început, soluții creative și în final, multă bucurie!

Cred tare mult în necesitatea reinventării, adaptării și a asumării a ceea ce ești, ceea ce reprezinți și mai ales, a ceea ce transmiți, în fiecare zi.

Pentru o bună parte din zi, eu reprezint afacerea mea. Ingredientele nelipsite din afacerea mea sunt creativitatea, responsabilitatea, autenticitatea, claritatea și inovația. Șlefuiesc zi de zi oamenii din echipă și îmbunătățesc proceduri, regândesc flowuri pentru clienți, stau informată și lucrez la ce fel de om vreau să fiu, nu doar pentru afacerea mea.

Asemenea păsării Phoenix, cred că reinventarea periodică este cheia. Știu că uneori avem nevoie de oameni care să ne ghideze către transformarea de care avem nevoie, iar uneori, dacă îți faci temele conștiincios, ajungi să colaborezi cu oameni pregătiți să te susțină și să te ajute în obținerea rezultatelor pe care ți le dorești.

Așa a fost colaborarea pentru siteul pe care te afli chiar acum!

Ama este omul cu care vrei să intri în parteneriat, așa cum numește ea relația cu un client. Mi-a plăcut tare mult această abordare, pentru că dă dovadă de sinceritate și deschidere. Iar cu oameni de acest fel, știi deja că te poți baza pe ei și poți să faci lucruri mărețe.

Dacă nu se numește contract, ci doar parteneriat, poate te gândești că nu e la fel de serios. Îmi permit să te contrazic. Ba mai mult, pentru că vine cu asumare și cu dorința de a lucra împreună, este exact ceea ce ai nevoie atunci când te decizi să îți descoperi, creezi, schimbi sau îmbunătățești brandul afacerii tale sau siteul, cum a fost în cazul meu.

Am găsit în Ama nu doar seriozitate, ci profesionalism, un om cu care am putut sta fără stresul depășirii deadlineurilor, un om eficient și un bun ascultător. Am apreciat promptitudinea ei, faptul că este un om organizat și dedicat în serviciile oferite clientului.

Ama spune despre ea că are o minte creativă care nu o lasă să doarmă noaptea. Eu vreau doar să adaug că într-adevăr, te poți baza pe multe soluții creative când vine vorba de Ama și al său Creative Studio, dar vei găsi de asemenea un bun profesionist, întrebări bine puse, idei fascinante și multă răbdare.

Pe scurt, Ama este un om de încredere, bine pregătit, gata oricând să îți ofere opțiuni strălucite și să te susțină în creșterea afacerii tale. Ai nevoie de un specialist în webdesign sau de consultanță pe partea de  branding sau logouri? Răspunsul este simplu: Ama este cea de care ai nevoie.

În plus, experiența ei vorbește de la sine.

Te invit să o descoperi AICI!

No Comments

Leave a Reply