fbpx

MARKETING MAGIC MOTIVATION

Hai să-ți spun cum poți să faci lumină și să structurezi ce e necesar să faci în social media pentru brandul tău.
Dacă îți dorești mai multă claritate pentru afacerea ta, dacă nu știi care este drumul potrivit de urmat, dacă ai nevoie de un plan concret pentru marketingul din afacerea ta, ești la locul potrivit!

O strategie de marketing online este formată din mai multe elemente, care trebuie documentate, testate și implementate pentru a funcționa. Întregul sistem funcționează ca o rețetă: dacă cunosc pașii și ingredientele, nu are cum să nu iasă bine.

Întrebarea e: cunoști pașii pentru a face promovare eficientă în mediul online pentru afacerea ta?

În cadrul cursului Marketing Magic Motivation ai acces la conținut bazat pe experiență și studii de caz, structurat și prezentat pe înțelesul tuturor.

 

ÎNVEȚI
Să-ți manageriezi timpul și investițiile pe termen lung.
Înveți cum să crești vânzările pentru afacerea ta.
Înveți cum să comunici eficient pe social media.
Înveți practic cum să-ți promovezi afacerea sau pasiunea.
Înveți să gestionezi singură campanii de marketing.
Înveți să creezi conținut specific pentru clienții tăi.
Înțelegi cum să studiezi clienții tăi și să înțelegi ce își doresc.
Înveți moduri noi de abordare a clienților tăi și înveți să vorbești uman.

ÎNȚELEGI
Întregul proces de marketing.

Alege pachetul potrivit pentru tine de mai jos și vino în 

Marketing Magic Motivation.

Cursul acesta este pentru tine dacă

Vrei să-ți promovezi afacerea pe social media, dar n-ai încă obiective bine stabilite

Vrei să-ți clarifici viziunea, misiunea și obiectivele

Vrei să-ți dezvolți afacerea într-un mod sănătos, sustenabil

Vrei să înveți un mod de gândire nu ceva rețetă magică de crescut peste noapte

Vrei să ai acces la cunoștințele unui marketer comprimate într-un curs aplicabil direct pentru afacerea ta

Dacă încă nu ți-ai setat obiectivele,

n-ai un plan de postări pe social media integrat într-un plan complex de marketing

Cursul acesta NU-i pentru tine dacă

Nu vrei să muncești pentru a înțelege cum să-i servești pe clienții tăi mai bine

Nu vrei să-ți faci temele

Vrei rezultate peste noapte

Nu-ți pasă câtuși de puțin de clienții tăi

Nu vrei să te implici deloc și vrei să facă oricine altcineva pentru tine asta

Nu crezi în puterea de influență a social media

Cred că fiecare femeie merită să își îndeplinească întreg potențialul și mai cred că ai o forță interioară uriașă. Rămâne doar să o pui la treabă.

În lumea din care facem parte suntem de multe ori învățați ca mai întâi să așteptăm să primim și dacă ne dă cineva, dăm și noi la schimb, pe când ceea ce încerc să perpetuez este exact opusul.

Îmi doresc să contribuim toate în a face lucrurile să se miște și creșterea afacerilor noastre va veni ca o urmare firească.

Oamenii își doresc awareness pentru brandul lor și mulți nu înțeleg că e necesar fie să plătească o sumă generoasă de bani pentru o campanie îndelungată care să le aducă un renume, fie să contribuie cu adevărat în societate, plus să găsească variante smart de growth hack.

Să fie oameni ai binelui și să perpetueze principii sănătoase.

Rosu Nicoleta Cristina

Recomand cu drag serviciile Alinei Hlipca! Este o profesionista, atentia la nevoile clientilor si flexibilitatea in abordare o diferentiaza fata de restul marketerilor! Mult succes in continuare!

Rosu Nicoleta Cristina

Irina Vincze

Povestea noastră a început cu o provocare din partea Alinei, una care a reușit sa dea contur și claritate direcției în care voiam sa merg, dar îmi era frică. O recomand pentru antreprenorii aflați la început de drum pentru susținere și strategie iar pentru cei cu experienta pentru profesionalism și capacitate.

Irina Vincze

Vera Niste

Daca simti ca e momentul sa treci de la merge si asa la profesionalism, alege-o pe Alina sa iti fie alaturi! Pentru mine e o continua inspiratie si ii sunt profund recunoscatoare pentru implicare, consultanta, sustinere in business, dar si in viata (ca asa e ea, ofera mai mult decat te astepti).
Multumesc, Alina!

Vera Niste

Ioana Chiriac

Sesiunile de consultanta in marketing cu Alina au fost ca o briza pentru brandul meu personal. Am avut momente de AHA si WOW la fiecare sesiune, am primit sprijin, sustinere din toata inima, blandete, entuziasm, bucurie multa si muuulta claritate in tot ce tine de partea de marketing personalizat pe nevoile mele. Iti multumesc tare mult, Alina!

Ioana Chiriac

Olga Shevtsova

Alina is wonderful woman, person and specialist! Helping with plan, asking right questions and after these “Magic” you know how to move forward.

Olga Shevtsova

Simona Ileana Paraschiv

Alina oferă o experiență extraordinară, printr-o abordare holistică a lucrurilor. Îți multumesc pentru valoarea pe care mi-ai adăugat-o!

Simona Ileana Paraschiv

Alina Daniliuc Afloarei

Alina e o inspirație continuă. M-a ajutat să înțeleg ce înseamnă marketing-ul în ziua de azi și că fără conectarea cu ceilalți, nu există nicio poveste

Alina Daniliuc Afloarei

Membra

Rosu Nicoleta Cristina

Recomand cu drag serviciile Alinei Hlipcă! Este o profesionistă, atenția la nevoile clienților și flexibilitatea în abordare o diferențiază de restul marketerilor.

Rosu Nicoleta Cristina

Olivia Podobea

Alina îmbină orientarea spre rezultate, claritatea ei ca om, principii sănătoase de business și abilitatea magică de a îmbina cuvintele pentru a crea imagini și pentru a da naștere la emoții si rezultate.

Olivia Podobea

Membră

Olivia Podobea

O recomand pe Alina pentru dedicația în obținerea de rezultate pentru clienții ei și pentru creativitatea uimitoare în crearea realității ei de business.

Olivia Podobea

Clienta

Sunt Alina Hlipcă-Radovici, femeie, fiică, soție și om care iubește să creeze permanent contexte în care să fie alături de oameni, în special de femei care doresc să-și facă vocea auzită.

 

Am fondat agenția de marketing care-mi poartă numele atunci când am luat premiul de cel mai bun om de vânzări pe țară în corporația care mi-a fost școală 9 ani.

Exact atunci, când șeful meu mă felicita pentru premiul acela,  mi-am dat seama cât eram de nefericită și de tristă să îndeplinesc visul altcuvia.

Că uitasem de mine, de ce-mi face inima să cânte.

 

Am fondat agenția de marketing în cadrul căreia am oferit peste 300 de sesiuni de consultanță în cei 3 ani de când are viață și în prezent gestionez clienți corporate din peste 10 arii de expertiză. 

În ianuarie 2020, a luat naștere al doilea proiect al meu de suflet: Comunitatea Marketales.

 

Comunitatea MarkeTales - comunitatea femeilor cu povești magice a venit ca o urmare firească a activității mele, în parte pentru că doresc să ofer un exemplu de profesionist care face ce spune față de clienții săi și în al doilea rând, pentru că era nevoie de o comunitate a femeilor din România și diaspora. Misiunea MarkeTales este aceea de a oferi un spațiu autentic, plin de inspirație, sprijin, și de a conecta femei românce de pretutindeni prin creativitate, contribuție, iubire și armonie.

Numele comunității a venit de la cuvintele „marketing” și „tales” și reprezintă povești cu și despre doamne de succes.

 

Mi-am dorit să aduc marketing-ul mai aproape de viața de zi cu zi și să le sprijin în a înțelege că este mandatoriu în afacerea lor, că a face marketing nu ar trebui să le sperie. Multe dintre doamnele cu care povestesc în cadrul sesiunilor de consultanță, se plâng de faptul ca marketing-ul pare ceva foarte greu, scump și inaccesibil.

proiecte și colaborări

Dacă nu reușești să implementezi temele pe care le primești

Dacă nu poți să implementezi temele din cadrul cursului vei avea BONUS o sesiune de consultanță 1 la 1 cu mine pentru a discuta despre neclaritățile tale.

Dacă nu intri acum în curs

Vei pierde accesul de a fi în prima grupă a cursului Marketing Magic Motivation. Pentru că este prima dată când lansez acest program este și e singura dată când va avea acest preț.

Primești acces în doar câțiva pași

Dă click pe butonul INTRA IN CURS.


Alege
unul din Pachetele disponibile.
Completează formularul cu datele tale.

Asigură-te ca e totul completat și apasă butonul PLĂTEȘTE.
După ce ai plătit vei primi informațiile necesare pe e-mail.

După ce ai plătit, trimite-mi o fotografie cu confirmarea de plată în conversația pe WhatsApp cu mine.

Et voila!

Vei primi acces la continuarea cursului.

Ce se întâmplă dacă nu te înscrii
la cursul Marketing Magic Motivation?

Nimic. Tocmai asta e problema.
Ca și până acum, clientii tăi nu vor ști că exiști.

O vei lua de la capăt mereu și mereu cu faptul că nu știi de unde să începi, nu ai claritate pe procesul de marketing și rezultatele vor întârzia să apară.