fbpx
S. 2 Ep. 17 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Marketing & Ads | Laurențiu Mihai – Alina Hlipca
17882
post-template-default,single,single-post,postid-17882,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.4,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-text-scaledown,eltd-header-centered,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Blog

Alina Hlipca / Podcast  / S. 2 Ep. 17 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Marketing & Ads | Laurențiu Mihai

S. 2 Ep. 17 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Marketing & Ads | Laurențiu Mihai

În episodul 17 din O cană cu inspirație, l-am avut invitat pe Laurențiu Mihai.

🎙O cană cu inspirație🎙 este un proiect creat cu intenția să-ți aducă zâmbete, inspirație și AHA moments. Conține întrebări bine puse, dezbateri, povești de viață și know-how din diferite arii.

Laurențiu este co-fondatororul agentiei The Pharmacy și se bucură de fiecare moment pe care îl petrece în cadrul acestui proiect. Se consideră un mare pasionat al tehnologiei, marketingului și finanțelor personale și încearcă să le combine pe toate în proiectele în care este implicat.

Pasionat de zona marketingului de performanță, Laurențiu se ocupă de managementul departamentului de Google Ads și are o experiență de peste 8 ani în acest domeniu. Alături de echipa lui, gestionează anual bugete de Google Ads de peste 2 milioane de euro pentru mai mult de 100 de clienți.

Ascultă-l și spune-mi ce te-a captivat cel mai mult!

Ascultă podcastul aici și spune-mi ce te-a captivat.

Spotify


Anchor


Ne vedem și pe:

Facebook: Alina Hlipcă – Radovici marketing
Instagram: @alinahlipca.ro
Linkedin: Alina Hlipcă-Radovici

Comunitatea MarkeTales – comunitatea femeilor cu povești magice
Instagram: @comunitatea.markeTales

 

Mulțumiri partenerilor vizibil.eu pentru ajutorul oferit în realizarea podcastului. Aceștia au grijă ca podcastul să fie impecabil pentru tine și îi recomand în cazul în care ești în căutarea unui studio de podcasting audio și video la cheie.

No Comments

Leave a Reply