fbpx
S. 1 Ep. 4 Podcast MarkeTales by Alina Hlipcă-Radovici | Din iubire pentru oameni | Andreea Orîndaru – Alina Hlipca
18516
post-template-default,single,single-post,postid-18516,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.4,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-text-scaledown,eltd-header-centered,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Blog

Alina Hlipca / Podcast  / S. 1 Ep. 4 Podcast MarkeTales by Alina Hlipcă-Radovici | Din iubire pentru oameni | Andreea Orîndaru

S. 1 Ep. 4 Podcast MarkeTales by Alina Hlipcă-Radovici | Din iubire pentru oameni | Andreea Orîndaru

Salutare,

Am plăcerea la cafea să împărtășesc cu tine un interviu cu Andreea Orîndaru, pasionată de dezvoltare personală, educație și marketing.

Andreea spune despre ea: „Hei, eu sunt Omul pentru Oameni (sau Andreea, mai simplu 🙂 ) și de formare sunt om de marketing și de suflet sunt om de creștere umană (pentru că nu sunt un mare fan al sintagmei „dezvoltare personală”)”.

👇👇👇

Spotify

Simplecast

Anchor

Ne vedem și pe:

Facebook: Alina Hlipcă – Radovici marketing
Instagram: @alinahlipca.ro
Linkedin: Alina Hlipcă-Radovici

Comunitatea MarkeTales – comunitatea femeilor cu povești magice
Instagram: @comunitatea.markeTales

Poți urmări și 🎙Podcast O Cană cu inspirație – detalii aici: https://alinahlipca.ro/podcastovidiuoltean/

Mulțumiri partenerilor vizibil.eu pentru ajutorul oferit în realizarea podcastului. Aceștia au grijă ca podcastul să fie impecabil pentru tine și îi recomand în cazul în care ești în căutarea unui studio de podcasting audio și video la cheie.

No Comments

Leave a Reply