fbpx
S. 1 Ep. 5 Podcast MarkeTales by Alina Hlipcă-Radovici | Vraja jucăriilor | Alexandra Nicoleta Stan – Alina Hlipca
18649
post-template-default,single,single-post,postid-18649,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.4,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-text-scaledown,eltd-header-centered,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Blog

Alina Hlipca / Podcast  / S. 1 Ep. 5 Podcast MarkeTales by Alina Hlipcă-Radovici | Vraja jucăriilor | Alexandra Nicoleta Stan

S. 1 Ep. 5 Podcast MarkeTales by Alina Hlipcă-Radovici | Vraja jucăriilor | Alexandra Nicoleta Stan

În episodul 5 din 🎙 Marketales #podcast🎙o am ca invitată pe Alexandra Stan, mămica din spatele business-ului Vraja Jucăriilor, și top contributor al lunii decembrie în Marketales, Comunitatea femeilor cu povești magice.

 

Alexandra mi-a povestit cu căldură și emoție cum a pornit acest business împreună cu soțul său în secret și cu doar 100 de lei investiți. Cu pasiune și dăruire a crescut acest brand cu care se identifică 100% și prin care simte că își aduce contribuția în lume. Alexandra face mai mult decât să vândă jucării; ea se implică în viețile altor părinți prin live-uri de joacă, prin care vrea să sublinieze importanța relației părinte-copil și rolul jocurilor în această relație.

 

Te invit să savurezi alături de noi o cafea și să îți promit că podcastul vine și cu câteva idei pentru antreprenorii la început de drum.

👇👇👇

Spotify

Simplecast

Anchor

Ne vedem și pe:

Facebook: Alina Hlipcă – Radovici marketing
Instagram: @alinahlipca.ro
Linkedin: Alina Hlipcă-Radovici

Comunitatea MarkeTales – comunitatea femeilor cu povești magice
Instagram: @comunitatea.markeTales

Poți urmări și 🎙Podcast O Cană cu inspirație – detalii aici: https://alinahlipca.ro/podcastovidiuoltean/

Mulțumiri partenerilor vizibil.eu pentru ajutorul oferit în realizarea podcastului. Aceștia au grijă ca podcastul să fie impecabil pentru tine și îi recomand în cazul în care ești în căutarea unui studio de podcasting audio și video la cheie.

No Comments

Leave a Reply