fbpx
S. 2 Ep. 37 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Lucrul cu oamenii | Raluca Culda – Alina Hlipca
18666
post-template-default,single,single-post,postid-18666,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.4,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-text-scaledown,eltd-header-centered,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Blog

Alina Hlipca / Podcast  / S. 2 Ep. 37 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Lucrul cu oamenii | Raluca Culda

S. 2 Ep. 37 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Lucrul cu oamenii | Raluca Culda

Îți prezint astăzi episodul 37 din #podcast-ul🎙 O cană cu inspiraţie 🎙

Invitata mea, Raluca Culda, este HR consultant și Career Coach, cu o mare pasiune pentru lucrul cu oamenii. 

 

Raluca lucrează cu manageri și antreprenori, care își doresc să creeze un mediu cât mai potrivit pentru dezvoltarea profesională a angajaților lor, dar și cu oameni care își doresc să facă schimbări în viață sau carieră.

 

Ea a lansat proiectul “Reinventează-te”, prin care își dorește să ajute oamenii să aibă curaj să ia decizii conștiente sau să facă o schimbare profesională pentru a găsi împlinirea și echilibrul. Este vizibil faptul că acesta este un proiect tare drag sufletului ei, pentru că efectiv îi sclipesc ochii atunci când povestește despre el.

Ascultă podcastul, iar dacă ți-a plăcut te invit să contribui pe Patreon. https://www.patreon.com/PodcastOCanaCuInspiratie.

 

Youtube

Spotify

Anchor

Simplecast


Ne vedem și pe:

Facebook: Alina Hlipcă – Radovici marketing
Instagram: @alinahlipca.ro
Linkedin: Alina Hlipcă-Radovici

Comunitatea MarkeTales – comunitatea femeilor cu povești magice
Instagram: @comunitatea.markeTales

Facebook: O cană cu iubire

Instagram: @o_cana_cu_iubire

 

Mulțumiri partenerilor vizibil.eu pentru ajutorul oferit în realizarea podcastului. Aceștia au grijă ca podcastul să fie impecabil pentru tine și îi recomand în cazul în care ești în căutarea unui studio de podcasting audio și video la cheie.

No Comments

Leave a Reply