fbpx
S. 2 Ep. 38 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Arta citirii feței | Radu Chiriac – Alina Hlipca
18659
post-template-default,single,single-post,postid-18659,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.4,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-text-scaledown,eltd-header-centered,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Blog

Alina Hlipca / Podcast  / S. 2 Ep. 38 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Arta citirii feței | Radu Chiriac

S. 2 Ep. 38 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Arta citirii feței | Radu Chiriac

Am povestit în episodul 38 al  #podcast-ului 🎙 O cană cu inspiraţie 🎙cu Radu Chiriac despre Al Ferasa, arta citirii chipurilor.

 

Trebuie să recunosc că este fascinant, dar și intimidant să te gândești că persoana din fața ta știe atât de multe despre tine doar analizându-ți chipul și i-am mărturisit acest lucru și lui Radu, care mi-a explicat cum anume pot aceste informații să îl ajute în a se conecta mai bine cu mine.

 

Am povestit și despre cum ne poate ajuta Ferasa în viața de zi cu zi, dar și în business, despre cum oamenii se tem de cele mai multe ori de manipulare, iar pe final am discutat despre schimbare, iar Radu mi-a împărtășit perspectiva lui pe acest subiect, ceea ce a dus la un adevărat moment AHA.

Ascultă podcastul, iar dacă ți-a plăcut te invit să contribui pe Patreon. https://www.patreon.com/PodcastOCanaCuInspiratie.

 

Youtube

Spotify

Anchor

Simplecast


Ne vedem și pe:

Facebook: Alina Hlipcă – Radovici marketing
Instagram: @alinahlipca.ro
Linkedin: Alina Hlipcă-Radovici

Comunitatea MarkeTales – comunitatea femeilor cu povești magice
Instagram: @comunitatea.markeTales

Facebook: O cană cu iubire

Instagram: @o_cana_cu_iubire

 

Mulțumiri partenerilor vizibil.eu pentru ajutorul oferit în realizarea podcastului. Aceștia au grijă ca podcastul să fie impecabil pentru tine și îi recomand în cazul în care ești în căutarea unui studio de podcasting audio și video la cheie.

No Comments

Leave a Reply