fbpx
S. 2 Ep. 39 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Valori versus deziderate sociale | Monica Ion – Alina Hlipca
18681
post-template-default,single,single-post,postid-18681,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.4,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-text-scaledown,eltd-header-centered,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Blog

Alina Hlipca / Podcast  / S. 2 Ep. 39 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Valori versus deziderate sociale | Monica Ion

S. 2 Ep. 39 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Valori versus deziderate sociale | Monica Ion

Te invit să descoperi astăzi episodul 39 din #podcast-ul🎙 O cană cu inspiraţie 🎙, în care am avut-o ca invitată pe Monica Ion – Brain Remodeling Expert.

 

Monica este o persoană pe care o admir foarte mult, un om care-și dorește să ajute alți oameni să-și atingă potențialul, sau să-și vindece anumite răni emoționale care îi împiedică să progreseze.

Am povestit în podcast despre valori și despre cum a trăi în valorile noastre cele mai înalte ne ajută să devenim cea mai bună versiune a noastră.

Sunt lucruri care se aplică nu numai în viața personală, dar și în business, iar Monica ne atrage atenția asupra capcanelor care ne pândesc în afaceri atunci când nu acționăm conform cu valorile noastre.

Monica Ion este un om foarte drag sufletului meu, împreună cu care, de câteva luni, pun cărămidă cu cărămidă la creșterea mea și cu care lucrez la a-mi transforma tiparul de comportament. Cu ea construiesc o nouă versiune a mea care va putea să mă susțină mai bine în obiectivele pe care le am. 

 

Dincolo de asta, admir foarte mult la Monica faptul că felul în care face lucrurile este unul în care te împuternicește și îți dă ție abilitatea de a găsi soluția, și nu este unul în care e necesar să te întorci la ea mereu. Realizezi astfel că nu la ea este soluția, ci odată ce primești cheia la acest cufăr, tu ai posibilitatea să lucrezi tu cu tine, cât de mult ești dispus până să aduci transformarea de care ai nevoie.

 

Sunt onorată să fiu și parte din echipa Monicăi de marketing și să construiesc alături de ea două comunități absolut fantastice, comunitatea Legi Universale în Business, și comunitatea Putere pe tocuri, o comunitate exclusivă pentru femei, și prin aceste două contexte să servesc împreună cu ea antreprenori și să descopăr care sunt cele mai mari provocări pe care aceștia le au. 

 

Cred că sunt oameni în viață, în al căror spațiu doar dacă stai, ai parte de creștere. Dar dacă mai și pui umărul la treabă, atunci creșterea va fi exponențială pentru dezvoltarea ta. 

 

Prin urmare, mesajul meu este: pune umărul la treabă pentru dezvoltarea și transformarea ta! 

Ascultă podcastul, iar dacă ți-a plăcut te invit să contribui pe Patreon. https://www.patreon.com/PodcastOCanaCuInspiratie.

 

Youtube

Spotify

Anchor

Simplecast


Facebook: Alina Hlipcă – Radovici marketing
Instagram: @alinahlipca.ro
Linkedin: Alina Hlipcă-Radovici

Comunitatea MarkeTales – comunitatea femeilor cu povești magice
Instagram: @comunitatea.markeTales

Facebook: O cană cu iubire

Instagram: @o_cana_cu_iubire

 

Mulțumiri partenerilor vizibil.eu pentru ajutorul oferit în realizarea podcastului. Aceștia au grijă ca podcastul să fie impecabil pentru tine și îi recomand în cazul în care ești în căutarea unui studio de podcasting audio și video la cheie.

No Comments

Leave a Reply