fbpx
S. 2 Ep. 40 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Cum vinzi orice, oricând? | Adrian Cioroianu – Alina Hlipca
18685
post-template-default,single,single-post,postid-18685,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.4,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-text-scaledown,eltd-header-centered,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Blog

Alina Hlipca / Podcast  / S. 2 Ep. 40 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Cum vinzi orice, oricând? | Adrian Cioroianu

S. 2 Ep. 40 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Cum vinzi orice, oricând? | Adrian Cioroianu

Astăzi te invit să descoperi cine este invitatul meu din episodul 40 al #podcast-ului🎙 O cană cu inspiraţie 🎙

 

Este vorba despre Adrian Cioroianu, trainer executiv și expert în vânzări, un om cu o energie debordantă.

 

Am povestit cu Adrian în podcast despre care sunt secretele pentru a vinde orice, oricui, oricând. Am vorbit despre cum putem construi diferențiatori și cum putem aborda vânzările din perspectivă umană.

 

Pe Adi îl știu încă de când eram parte din echipa Vodafone România, atunci când am făcut un training de vânzări cu el și îmi aduc aminte că mi se părea foarte nonșalant și că a acaparat trainingul prin tot felul de ghicitori și glume simpatice.

 

Îmi aduc aminte că mi s-a părut genul de vânzător care mi-ar plăcea și mie să fiu, care vinde lejer, uman și care vorbește exact pe limba ta. 

 

Așa că am păstrat legătura cu el peste ani, ne-am întâlnit la Startarium, și m-am decis să îl invit în podcast pentru că mi se pare un reper în zona de vânzări și un trainer nemaipomenit.

Ascultă podcastul, iar dacă ți-a plăcut te invit să contribui pe Patreon. https://www.patreon.com/PodcastOCanaCuInspiratie.

 

Youtube

Spotify

Anchor

Simplecast

Facebook: Alina Hlipcă – Radovici marketing
Instagram: @alinahlipca.ro
Linkedin: Alina Hlipcă-Radovici

Comunitatea MarkeTales – comunitatea femeilor cu povești magice
Instagram: @comunitatea.markeTales

Facebook: O cană cu iubire

Instagram: @o_cana_cu_iubire

 

Mulțumiri partenerilor vizibil.eu pentru ajutorul oferit în realizarea podcastului. Aceștia au grijă ca podcastul să fie impecabil pentru tine și îi recomand în cazul în care ești în căutarea unui studio de podcasting audio și video la cheie.

No Comments

Leave a Reply