fbpx
S. 2 Ep. 41 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Ce nu merge bine într-o companie? | Alina Andriuță – Alina Hlipca
18705
post-template-default,single,single-post,postid-18705,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.4,,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-text-scaledown,eltd-header-centered,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Blog

Alina Hlipca / Podcast  / S. 2 Ep. 41 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Ce nu merge bine într-o companie? | Alina Andriuță

S. 2 Ep. 41 Podcast | O Cană cu Inspirație by Alina Hlipcă-Radovici | Ce nu merge bine într-o companie? | Alina Andriuță

Astăzi te invit să descoperi cine este invitata mea din episodul 41 al #podcast-ului🎙 O cană cu inspiraţie 🎙

Invitata mea de astăzi este Alina Andriuță.

Alina are o experiență vastă în domeniu și este capabilă să simtă repede ce nu merge bine într-o companie și să propună soluțiile potrivite pentru a asigura creșterea vânzărilor și dezvoltarea business-ului.

Dintre toate modurile în care aduce valoare în viețile antreprenorilor, am rezonat cel mai mult cu capacitatea ei de a organiza departamentele de vânzări astfel încât să genereze profit și abilitatea ei de a discuta pe limba antreprenorului.

Alina știe cum să propună soluții, cum să preîntâmpine rezistența la schimbare, acesta fiind unul dintre subiectele despre care am discutat în podcast.

Am mai povestit cu ea și despre cum poate un consultant să aducă valoare într-o companie și cum pot beneficia antreprenorii de pe urma delegării task-urilor.

Dacă simți că nu ai suficientă claritate în business-ul tău, trebuie să asculți acest episod. Sunt sigură că vei găsi multe idei valoroase pe care să le iei cu tine.

 

Ascultă podcastul, iar dacă ți-a plăcut te invit să contribui pe Patreon. https://www.patreon.com/PodcastOCanaCuInspiratie.

 

Youtube

Spotify

Anchor

Simplecast


Facebook: Alina Hlipcă – Radovici marketing
Instagram: @alinahlipca.ro
Linkedin: Alina Hlipcă-Radovici

Comunitatea MarkeTales – comunitatea femeilor cu povești magice
Instagram: @comunitatea.markeTales

Facebook: O cană cu iubire

Instagram: @o_cana_cu_iubire

 

Mulțumiri partenerilor vizibil.eu pentru ajutorul oferit în realizarea podcastului. Aceștia au grijă ca podcastul să fie impecabil pentru tine și îi recomand în cazul în care ești în căutarea unui studio de podcasting audio și video la cheie.

No Comments

Leave a Reply